Julkaisemme epäsäännöllisen säännöllisesti ensi- ja akuuttihoitoon liittyviä tietoiskuja, muistisääntöjä ja muita ammatillisen osaamisen kertaamiseen sekä täydentämiseen tähtääviä infograafeja Instagram-tilillämme @paramedic.fi. Kaikki julkaistut infograafit kootaan myös tälle sivulle aihealueittain järjestettynä ja saatetekstin sekä lähdeviitteiden kera.

Infograafin aiheeseen tai laajemmin samaan teemaan liittyvä palaute sekä keskustelu on oikein tervetullutta Instagramissa kuvien yhteydessä. Otamme mielellämme vastaan myös ehdotuksia tulevien infograafien aiheista ja teemoista.


Infograafien aihealueet

Infograafit on lajiteltu aihealueittain ja jokaisella aihealueella on oma tunnistevärinsä, jonka tunniste löytyy infograafin alareunasta. Infograafit on myös yksilöllisesti numeroitu myöhemmän hakemisen ja lajittelun helpottamiseksi.

Aihealueiden jako näyttää tältä: (pidätämme oikeuden muutoksiin)

000_infograafit_ohje_v3


Julkaistut infograafit

ENSIHOIDON LÄÄKKEET

TRAUMA

CREW RESOURCE MANAGEMENT / NON-TECHNICAL SKILLS

SISÄTAUDIT

KARDIOLOGIA

TUTKIMUS

HENGITYS

PEDIATRIA

TOKSIKOLOGIA


Infograafien käyttöehdot

Paramedic.fi ja sen ylläpitäjät eivät vastaa julkaistun sisällön mahdollisista asiallisista tai teknisistä virheistä, johtuvatpa ne teknisestä viasta, erehdyksestä tai muista syistä. Paramedic.fi ja sen ylläpitäjät eivät vastaa vahingosta, joka käyttäjälle tai kolmannelle taholle aiheutuu materiaalin virheellisyydestä.

Paramedic.fi-sivustolla ja sen sosiaalisen median kanavissa julkaistut ohjeet ja muu materiaali toimivat ainoastaan viitteellisenä taustatietona eikä niitä tule käyttää sellaisenaan ohjeina lääketieteellisen tai muun hoidon toteutuksessa. Noudata aina oman alueesi ja työnantajasi hoito-ohjeita sekä suosituksia ja konsultoi tarvittaessa lääkäriä alueellisen protokollan mukaisesti.

Lue käyttöehdot: Tietoja & käyttöehdot