covid19_nettisivu_ylakuva01

Globaaliksi levinnyt koronavirus- eli COVID-19-epidemia on saavuttanut etenkin edeltävän kuukauden aikana Suomenkin, ja pahin on hyvin todennäköisesti vasta edessä. Ensihoidossa ja sairaaloissa epidemia on näkynyt varautumisena, merkittävinä poikkeusjärjestelyinä ja myös potilaiden hoitoon liittyvinä muutoksina. Elämme poikkeuksellisia ja historiallisia aikoja.

Vallitseva tilanne herättää ymmärrettävästi paljon kysymyksiä ja huolta myös ensi- ja akuuttihoidon ammattilaisissa. Maailmalta ja kotimaasta saatava tieto päivittyy jatkuvasti ja moneen asiaan ei varmaa vastausta laadukkaan tutkimustiedon puuttuessa ole vielä saatavilla.

Pyrimme RADplus -podcastin erikoisjaksojen avulla vastaamaan kuulijoitamme askarruttaviin kysymyksiin eri erikoisalojen asiantuntijakontaktejamme hyödyntäen. Julkaisemme epidemian aikana uusia COVID-19 -aiheisia RADplus -jaksoja toistuvasti, jotta pystymme välittämään mahdollisimman ajantasaista saatavilla olevaa informaatiota eteenpäin.

Voit lähettää meille alla olevan lomakkeen avulla kysymyksiä ja terveisiä COVID-19-epidemiaan liittyen. Kerromme mielellämme myös kuuntelijoidemme kokemuksia käytännön kenttätyöstä epidemian aikana. Kaikki tunnelmakuvaukset ja ajatukset ovat siis myös lämpimästi tervetulleita!

Instagramin kautta (@paramedic.fi) vastaanotamme mielellämme kysymyksiä, kommentteja ja tunnelmia myös ääniviesteinä.  Liitämme niitä osaksi podcast-jaksojamme koko yleisön kuunneltavaksi.

Yhdessä ja hyvässä kollegiaalisessa hengessä tästäkin kriisistä selvitään!

Ensimmäinen COVID-19-aiheinen kysymyksiä ja vastauksia -jakso on julkaistu!

 

Kysymyksiä tuleviin jaksoihin voi edelleen lähettää alla olevan lomakkeen kautta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s