Paramedic.fi -sivusto syntyi tarpeesta luoda ensihoitoon ja akuuttihoitoon liittyvän koulutusmateriaalin, artikkelien, mielenkiintoisten linkkien ja muiden aihepiiriin liittyvien huomioiden jakamiseen soveltuva julkaisualusta.

Erityisen paljon alan kollegoiden ja opiskelijoiden keskuudessa on kyselty taannoin ensihoidon tutkinto-ohjelman opinnäytetyönä toteutetusta hengitysäänten auskultaatioon liittyvästä itseopiskelumateriaalista.  Alunperin Metropolia Ammattikorkeakoulun Moodle-alustalle kehitetty itseopiskeluympäristö on nyt pienin muokkauksin luettavissa (ja kuunneltavissa) kokonaisuudessaan myös Paramedic.fi -sivustolla.

Hengitysäänten auskultaatio -osioon pääset sivuston ylä- tai alaosista löytyvistä linkeistä tai klikkaamalla tästä.

Sivusto ja projekti ottaa parhaillaan vasta ensiaskeleitaan. Lisää materiaalia, linkkejä ja uutisia tullaan lisäämään kesän aikana. Kannattaa siis tallentaa sivusto kirjanmerkkeihin ja palata taas tovin päästä takaisin.

Paramedic.fi on ja tulee aina olemaan kaikille avoin ja maksuton sivusto, #FOAMed -hengessä. Sivustolla julkaistavan opetusmateriaalin oikeellisuus, ajantasaisuus ja luotettavuus on pyritty tarkistamaan huolellisesti hyvää tieteellistä käytäntöä noudattaen useista eri lähteistä sekä alan asiantuntijoita konsultoimalla. Tahattomat virheet ovat silti mahdollisia ja palautetta otetaan nöyrästi vastaan esimerkiksi Ota yhteyttä -sivun lomakkeen välityksellä. Myös artikkeli-, aihe- ja muita ehdotuksia sivuston sisältöön liittyen otetaan vastaan.

Lisätietoja Paramedic.fi -sivustosta ja ylläpitäjästä löydät täältä.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s